Rue de Grand-Bigard 14 - 1082 Bruxelles
Maandag - Zaterdag 08:00 - 17:00
+32 2 261 05 31

Gevel isolatie.

x

Energie besparing is een van de belangrijkste aandachtspunten van onze tijdperk.

Voor deze reden is gevelisolatie ook een van onze specialiteiten.

 

 

 

Gratis offerte

Expert in Gevel Isolatie.

x

Les avantages de l’isolation de façade sont :

De meest voorkomende techniek van gevelisolatie, is het plaatsen van isolatie panelen op de gevel.

Na het plaatsen van de isolatiepanelen gaat men het geheel in drie lagen behandelen.

Bij een gevel isolatie is de isolatie waarde en de dikte van de isolatie van belang.

L’isolation de façade se fait par la pose de panneaux sur la façade. Après la pose de ces panneaux, on applique deux couches d’enduit et une couche de finition de type crépi.

Naar gelang de regio kan u ook genieten van isolatie premies. Hieronder vindt u enkele linken waar u meer informatie kan vinden over isolatie premies. Gevel isolatie is een besparing voor uw portefeuille (besparing op energiekosten) maar ook een investering voor de toekomst.

https://environnement.brussels/thematiques/batiment/primes-et-incitants/les-primes-energie-en-2019

https://energie.wallonie.be/fr/primes-energie-si-envoi-d-un-avertissement-prealable-avant-le-31-mai-2019.html?IDC=8793

.

Home Sweet Homex

Wenst u uw gevel isoleren? Neem contact met ons op 02/261 05 31 of via onze contact pagina Het is gratis en vrijblijvend!

Our Process x

  • Gevelreiniging
  • Metselwerk en Voegwerk
  • Gevel isolatie
  • Schilderwerk
  • Dakreiniging
Waarom uw gevel reinigen? Doorheen de jaren wordt uw gevel aangetast door de verschillende weersomstandigheden (zon, regen, vorst,…) en luchtvervuiling. Vele elementen van de gevel bestaan uit mineralen en deze zien enorm af van de verschillende weersomstandigheden. Daarom is het van belang om uw gevel ongeveer om de tien jaar te laten behandelen
De voegen in een gevel zijn de elementen die de verschillende componenten ervan verbinden. De voegen van een gevel hebben verschillende functies die onder andere stabiliteit en dichtheid bieden. Om deze redenen is het essentieel om de voegen duurzaam te behandelen tijdens een gevelrenovatie.
Energie besparing is een van de belangrijkste aandachtspunten van onze tijdperk. Voor deze reden is gevelisolatie ook een van onze specialiteiten. Gevelisolatie kan op verschillende manier gebeuren o.a. door het opvullen van de spouwmuren of het plaatsen van isolatie panelen op de gevel. De meest voorkomende techniek van gevelisolatie, is het plaatsen van isolatie panelen op de gevel. Na het plaatsen van de isolatiepanelen gaat men het geheel in drie lagen behandelen. Bij een gevel isolatie is de isolatie waarde en de dikte van de isolatie van belang
Wat uw budget ook is, u kunt uw interieur sublimeren. Onze teams zijn gespecialiseerd in interieurdecoratie. Wacht niet langer om uw gratis offerte aan te vragen. Oplossingen aangepast aan al uw ideeën, wacht niet langer om al uw projecten van interieurarchitectuur te realiseren.
Voor een goede bescherming van uw dak en de duurzaamheid ervan, is het belangrijk om het dak schoon te maken en regelmatig te ontluchten. Om dit werk echter goed te doen, wordt u geadviseerd om door specialisten te gaan. RECOBAT is ook expert in het reinigen en ontschuimen van dakbedekkingen. U profiteert van waardevolle adviezen en ideeën over uw onderhoudswerkzaamheden en hun kosten dankzij een offerte voor het reinigen en ontschuimen van gratis en snelle dakbedekking.