Rue de Grand-Bigard 14 - 1082 Bruxelles
Maandag - Zaterdag 08:00 - 17:00
+32 2 261 05 31

TRAVAUX DE PEINTURE.

x

Besoin d’effectuer des travaux de peinture?

Recobat. est l’entreprise experte en travaux de peinture. Wij begeleiden u met al uw werken travaux de peinture et vous apportons toute notre expertise.

 

 

 

 

Gratis offerte

Hoe gebeurd een dakreiniging dan?.

x

Les conseillers RECOBAT sont à votre écoute pour étudier votre demande en travaux de Peinture.

Si vous souhaitez profiter de notre expertise en travaux de peinture pour votre maison, vous pouvez choisir RECOBAT , l’expert par excellence dans ce domaine.

.

Home Sweet Homex

De renovatie van uw gevels is onderhevig aan verschillende wettelijke verplichtingen en veel voorschriften. Hoe het moet worden gedaan, periodiciteit, kleuren van coatings en verven, apparatuur en installaties die kunnen worden ingezet ... Om eigenaardigheden of bandieten te voorkomen, is het raadzaam om de diensten van professionals in te schakelen.

Ons expert gevelbedrijf weet u te adviseren en het werk in overeenstemming met de voorschriften uit te voeren.

Voor het energie-optimalisatie van uw gebouwen, een gevelreiniging kan het mogelijk maken om thermische isolatie van buitenaf vast te houden. Zowel in de bouw als in de renovatie is de metselaar uw gesprekspartner op het gebied van ETI.

Our Process x

  • Gevelreiniging
  • Metselwerk en Voegwerk
  • Gevel isolatie
  • Schilderwerk
  • Dakreiniging
Waarom uw gevel reinigen? Doorheen de jaren wordt uw gevel aangetast door de verschillende weersomstandigheden (zon, regen, vorst,…) en luchtvervuiling. Vele elementen van de gevel bestaan uit mineralen en deze zien enorm af van de verschillende weersomstandigheden. Daarom is het van belang om uw gevel ongeveer om de tien jaar te laten behandelen
De voegen in een gevel zijn de elementen die de verschillende componenten ervan verbinden. De voegen van een gevel hebben verschillende functies die onder andere stabiliteit en dichtheid bieden. Om deze redenen is het essentieel om de voegen duurzaam te behandelen tijdens een gevelrenovatie.
Energie besparing is een van de belangrijkste aandachtspunten van onze tijdperk. Voor deze reden is gevelisolatie ook een van onze specialiteiten. Gevelisolatie kan op verschillende manier gebeuren o.a. door het opvullen van de spouwmuren of het plaatsen van isolatie panelen op de gevel. De meest voorkomende techniek van gevelisolatie, is het plaatsen van isolatie panelen op de gevel. Na het plaatsen van de isolatiepanelen gaat men het geheel in drie lagen behandelen. Bij een gevel isolatie is de isolatie waarde en de dikte van de isolatie van belang
Wat uw budget ook is, u kunt uw interieur sublimeren. Onze teams zijn gespecialiseerd in interieurdecoratie. Wacht niet langer om uw gratis offerte aan te vragen. Oplossingen aangepast aan al uw ideeën, wacht niet langer om al uw projecten van interieurarchitectuur te realiseren.
Voor een goede bescherming van uw dak en de duurzaamheid ervan, is het belangrijk om het dak schoon te maken en regelmatig te ontluchten. Om dit werk echter goed te doen, wordt u geadviseerd om door specialisten te gaan. RECOBAT is ook expert in het reinigen en ontschuimen van dakbedekkingen. U profiteert van waardevolle adviezen en ideeën over uw onderhoudswerkzaamheden en hun kosten dankzij een offerte voor het reinigen en ontschuimen van gratis en snelle dakbedekking.